Over ons

Wij helpen de kwaliteit van relaties, communicatie en energie te verbeteren. Dit doen we voor gezinnen met (jong volwassen) kinderen met een beperking en co-creëren oplossingen op maat.


De grondleggers van Positive Family Power zijn Dirk en Nicole Devos. Als ouders van een zoon met een beperking weten Nicole en Dirk hoe belangrijk positieve energie is. Hun zoon Stijn heeft het fragiele X-syndroom waardoor hij verstandelijk beperkt is. "Voor ons is Stijn een voorbeeld van iemand die ondanks zijn beperking met veel vrolijkheid in het leven staat. Hij gaat ’s ochtends fluitend naar de dagbesteding. Hij laat ons zien dat als je het leven positief benadert, je enorm veel kunt bereiken.”


Stijn vormde de basis voor het ontstaan van Positive Family Power en brengt Nicole en Dirk tot het helpen van families met kinderen met een beperking om de kwaliteit van leven te verbeteren.


Onze Positive coaches beschikken over brede kennis en kunde en zijn onder andere onderlegd in systemische coaching en familiedynamica. Daarnaast blijven wij onze kennis verbreden door bijvoorbeeld het doen van gericht onderzoek. Zo zorgen we ervoor dat onze kennis bij blijft en waarde leveren aan onze klanten.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.


Ik wil een vrijblijvend en kosteloos gesprek met een Positive Coach en neem contact op